Annie van Rees

Doe je mee? Geef nu je reactie!

Ik ben een supervrouw!

Tja, ik heb de laatste tijd niet veel geblogt. Het is leuk om te schrijven etc., maar andere dingen kosten ook tijd en energie. Het houdt een keer op. Van verhuisrommel tot en met onbetaald werk (en soms solliciteren naar leuk betaald werk). Zoals ik vandaag las op een van mijn ‘wc-kalenders’: de mythe van de moderne vrouw – moderne vrouwen willen alles: interessant werk, een goed-lopend huishouden en lieve kinderen’ Tja, en dan heeft een mens nog zo 8 uur behoefte aan slaap – saai maar waar. In die volgorde staat het er, maar ik ervaar het als allemaal eisen tegelijk. Want bijvoorbeeld die lieve kinderen hebben wel behoeft aan een schoon huis – en anders wel de moeders van vriendjes en vriendinnetjes – om nog maar te zwijgen over schoonmoeders. Maar toch blijft mijn prioriteit: met een boekje in een hoekje.

14 maart 2012 - Posted by | Ikke, Uncategorized

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: