Annie van Rees

Doe je mee? Geef nu je reactie!

Verkiezingen 2010?!

Hoi,

ik ben nog niet wakker, heb al wel de kinderen naar school gebracht en zit met mijn handen in mijn haren – sorry, huishouden. Ook heb ik de krant nog niet gelezen. Maar het is al wel tot mij doorgedrongen dat de PVV zo gegroeid is. Hoe kan dit? Je kunt Wilders toch niet serieus nemen? Het is leuk om te horen hoe hij olie op het vuur weet te gooien, maar verder…

Wat zegt dit verder over onze politiek?

10 juni 2010 - Posted by | Politiek

1 reactie »

  1. Misschien zegt het iets over het concept democratie?

    Reactie door Johanna | 11 juni 2010 | Beantwoorden


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: