Annie van Rees

Doe je mee? Geef nu je reactie!

Spanning neemt toe

De t.v. staat nu aan. Dus er klinkt opgewonden journalistiek gekwetter door mijn kamer: we zien ontspannen gezichten, wanneer is de bordesscene? Wat is er afgesproken? Hoe zwaar zijn de laatste loodjes? En waarom zwijgen de onderhandelaars zo tegen de opdringende journalisten? Het blijft zo spannend. We moeten nog veel gissen en fantaseren. Jammer dat Wilders nu zo positief overkomt: hij is tegen kortingen op zorg, op Wajong, op de ouderen enzovoort. Maar dat is wel ‘tegen’. Tja, tegen zijn we allemaal wel, zeker weten. Daar zijn we het wel hartstikke mee eens: we zijn tegen.  Maar hoe moet het dan wel? Over hoe het dan wel moet, horen of lezen we niks. Zelfs niet van de onderhandelaars, en ook niet van de kritiserende heer Wilders.  Of ligt dat aan de geslaagde radiostilte rond de onderhandelingen?

Ik blijf benieuwd naar de achterliggende visie van dit kabinet. Nog even geduld! Want geduld is een schone zaak! Dat leren ons deze gezellig babbelende heren wel!  Gaan we dan eindlijk onthaasten? Op naar een betere toekomst!

28 september 2010 - Posted by | Politiek

1 reactie »

  1. […] toe. Hoe wordt onze toekomst?  In de politiek is een nieuw kabinet in wording (zie het bericht ‘Spanning neemt toe’). En mijn sollicitatiegedachten krijgen ook weer vorm. Is dat toeval? (lees nog ‘s mijn […]

    Pingback door Spanning neem toe « Annie van Rees | 28 september 2010 | Beantwoorden


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: