Annie van Rees

Doe je mee? Geef nu je reactie!

Ongezien trainen voor WAUW

Tja, wat doe je nu als huismoeder? Niets toch? Maar je man en kinderen – en niet te vergeten je omgeving – verwachten wel automatisch een schoon, opgeruimd en gezellig huis. Dat wil ik zelf ook, maar ja: van het UWV moet ik ook solliciteren – en dat wil ik ook. Want wie zit er nu thuis met haar universitair diploma op de bank? Soms zak ik dan (niet verveeld, maar moe) onderuit voor de t.v. met een mok koffie om me weer op te peppen. Na een rondje teletekst (maar kennelijk is er niet veel te melden op maandagochtend) kom ik terecht in koffieMAX. Behalve een enthousiaste presentatrice, biedt dit een kijkje in een oud programma: daarin zijn een voetballer en een danser door elkaar gemonteerd. Allebei leveren ze een toppres(en)tatie, resultaat van veel training. Wauw! Hartstikke mooi om naar te kijken. Ik zit meteen weer rechtop op de bank en allerlei radertjes in mijn hoofd gaan draaien – je kunt veel moois over allerlei sporten denken. Want wat denk jij nu?
Maar volgens mij is het doel van sport niet ernaar te kijken, maar het doen. Dus denk ik (onderuitgezakt op de bank): wat zie je van mijn zwemafstanden terug?

Annie zwemt in de vecht

28 februari 2011 - Posted by | Ikke

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: