Annie van Rees

Doe je mee? Geef nu je reactie!

Dagelijks

 

Zomaar ineens is het lente en ik sta voor het raam en zie de kleuren in de tuin weer opschieten.

Op mijn i-phone lees ik dagelijks zodra ik wakker ben het dagelijks woord, een stukje uit de bijbel. Vandaag was dat ‘Dit zegt de HEER: Ga op de kruispunten staan, denk na, kijk naar de oude wegen. Welke weg leidt naar het goede? Sla die in, en vind rust.’Jeremia 6:16.

Na mijn dagelijks rondje fietsen, had ik er weer helemaal zin in. En hee, over welk kruispunt was ik eigenlijk gefietst? Was God daar ook? Om u eerlijk te bekennen: dat zag ik niet bewust, want ik sliep nog. Maar door mijn dagelijkse training, ging ik goed de dag in.

fotoEn- zomaar daarbij- zomaar als cadeautje-, kreeg ik bij thuiskomst- zomaar op de stoep voor mijn huis-, van een buurjongetje (dat ik overigens niet kende) een bosje bloemen! Zomaar bijzonder….

En dat bosje takjes staat nu in mijn vensterbank. Dan kan ik er de hele dag naar kijken en denken ‘doe ’s zomaar’

– en dat dagelijks!

 

25 maart 2014 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: