Annie van Rees

Doe je mee? Geef nu je reactie!

persbericht

oe! spannend! waar wordt dit geplaatst?

VOSSENJACHT OP HET MUNTPLEIN

Afgelopen zaterdag organiseerde het interkerkelijke 5G. Netwerk een feestelijke vossenjacht rond het Muntplein in Batau. Overal liepen groepjes kinderen te speuren naar de vossen; zodra ze er een hadden gevonden, vertelde die hen weer een stukje van het pinksterverhaal: hoe de Heilige Geest bij de mensen kwam na de Hemelvaart van Jezus Christus. De discipel Petrus vertelde dat hij niet dronken was, maar nu alle talen goed sprak, zodat de mensen hem konden verstaan. In een spel konden de kinderen kaartjes met talen en kaartjes met de vertaling van het woord ‘pinksteren’ bij elkaar zoeken. Een winkelende voorbijganger zocht meteen de vertaling in het Chinees voor ons op. Ook konden de kinderen vlammetjes/ spekjes happen.
Enfin: het was een gezellige middag. Met een feestelijke sfeer.

Met feestelijke groet, Annie – namens het 5G. Netwerk

6 juni 2017 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: