Annie van Rees

Doe je mee? Geef nu je reactie!

Teksten herdertjestocht en vossenjacht pinksteren

Ik schrijf graag goede teksten. Dat deed ik als beleidsmedewerker Welzijn en Onderwijs en dat doe ik nu voor het Rode Kruis, District Utrecht en het 5G. Netwerk. Daarnaast zwem ik veel en ben bezig met fotograferen. O ja, en natuurlijk lees ik veel – breed, maar vooral over jeugdbeleid.

Dus hierbij de bestanden die ik maakte voor het interkerkelijke 5G.  Netwerk in Nieuwegein-Noord. Die zijn zonder meer vrij om te gebruiken, maar ’t is leuk als je me dat laat weten! doe maar via annie@vanrees.org:

koning-herodes

tafereeltjes kerstwandeling.site

herdertjestocht. kerst dus

pinkstervossenjachtDraaiboek Vossenjacht Pinksteren.siteDraaiboek Vossenjacht Pinksteren.siteIMG_0465vossenjacht persbericht na

6 juni 2017 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: