Annie van Rees

Doe je mee? Geef nu je reactie!

VAKANTIE BIJ ZONSONDERGANG

Oei, oei! Nu denk ik 3X oei Want,tja, die hete zomer is al vergeten en het regent buiten en, oei, ik heb mijn vakantieverslag nog niet geschreven, want, oei, wat was het warm: we hebben dan ook weinig gefietst – dat was niet leuk en het was wel VAKANTIE. en, oei, dat hadden we niet voorbereid, want we waren aan het onthaasten. Dus het werd een stukje Nederland. Voordeel: daar zijn veel groene campings. Speciaal als daar veel bomen zijn, sta je daar lekker in de schaduw. Behalve staan kun je daar ook liggen. En in Nederland kun je behalve fietsen naar de Noordzee, ook veel zwemmen. Bijvoorbeeld in het IJsselmeer. En dat hebben we dan ook gedaan. Heerlijk: zo van het weiland het water in. En dat ging goed bij de hitte van deze zomer: de zonsondergang bekijken vanuit het water. O, wat mooi!
De volgende dag gingen we ’s ochtends vroeg met de boot over het IJsselmeer. Wauw! Heel mooi, en toen verder gefietst in Friesland, op weg naar de volgende zee: de Waddenzee. Ja, daar kun je niet zwemmen maar er staat wel een lekker windje.
En na een paar dagen fietsen, hebben we wat gesmokkeld en hebben we de fietsen op de trein gezet. Om thuis wakker te worden en de badkamer te verbouwen, terwijl de kinderen op Grote Kamp waren. En de volgende vakantie te plannen!

PS geen foto hierbij, want fotograferen in het water is lastig…

2 december 2018 - Posted by | Uncategorized

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: