Annie van Rees

Doe je mee? Geef nu je reactie!

Wat mooi, die wolken en verder

Zoals ik al hoorde, toen ik laatst een intro schreef voor de Oculair (blaadje Fotogein): die wolken zijn zo mooi dit jaar – doe daar ‘s wat mee. Da’s zeker een goede tip, maar ik ben eigenwijs, dus dat doe ik dus lekker nu ‘s niet, wat wel: dat blijft nog even een VERRASSING.

Wat ik al wel deed: lekker een weekendje naar de Eifel gaan. Daar maakte ik bijgaande foto, die ik ook op een fotogein-avond liet zien ter advies. Nou, die adviezen kwamen er. En het leuke was: ze waren allemaal verschillend!

Dus: aan mij de taak deze visies te verenigen. Of het lekker zelf te weten…

Maar dan moet ik dus wel eerst bedenken: wat wil ik nou vertellen met deze foto? Waar gaat het om?

PS neem nu ‘s deze foto en leg een papiertje op de rand – dan ben ik benieuwd welke rand jij weg wil halen? Laat het mij weten!

IMG_1051(1)

2 december 2018 - Posted by | fotografie

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: