Annie van Rees

Doe je mee? Geef nu je reactie!

Alweer vakantie!

Heerlijk die vakantie. Maar ook heerlijk dat die nu weer afgelopen is: alles weer netjes op een rijtje en kinderen weer in hun ritme en lief naar school . Bij dat laatste heb ik alweer vakantie. Fantastisch he? (Voor de duidelijkheid vertel ik er meteen maar bij dat dit een win-win situatie is: de kinderen vinden het hartstikke leuk op school.)

Als laatste restantje van de vorige vakantie, die helaas al weer afgelopen is, wijs ik u op onze foto’s en verslag.

Nu moet ik weer op gang komen met het dagelijkse leven. Jammer dat ik geen arbeidsritme heb om me te helpen: echter wel een strenge schooljuf, die eist dat ik me aan de schooltijden houd. En dat doe ik dan natuurlijk meteen voor mijn kinderen.

Tussendoor kan ik lekker me aan het huishouden wijden, zodat man en kinderen straks weer een schoon, opgeruimd huis vinden om vuil te maken. Heb ik morgen lekker weer wat te doen… Tja, dat is een strak ritme- anderen noemen dat vakantie (zie vorig bericht).

Bij je huishouden moet je in deze tijd natuurlijk de koopjesjacht niet vergeten. Want het is uitverkoop! Alleen ben ik er super handig in steeds de dingen met normale prijzen uit de rekken te halen. Heet dat marketing? Dat ze in alle winkels (ja hoor: van de V&D tot bijvoorbeeld Livera kom je ’t tegen) de boel verkeerd neerhangen en dan de klant de schuld geven dat-ie een koopje wil? Ik ben er in ieder geval niet van gecharmeerd! Van mij mag winkelpersoneel wel wat meer respect tonen voor een klant (de klant is koning toch?) – dat geldt trouwens wel vaker in onze maatschappij dat het ontbreekt aan respect voor elkaar.

Daarnaast wil ik ook mijn hobby’s weer oppakken. Hard fietsen en zwemmen voor de conditie en veel studeren. Ja, dat laatste vind ik echt leuk. Het kost alleen zoveel tijd… Bovendien ligt het huis hier vol met stapels boeken die ik nog wil lezen. Maar voor het meelezen met de kinderen(van ((bibliotheek) boeken tot de Okki en de Taptoe) maak ik altijd tijd. Want dat is leuk.

En, o ja, dan wil ik vaak ook nog even mijn ‘schoonheidsslaapje’ doen (tja, dat hoort nu eenmaal bij mijn handicap, als ik ’s avonds ook nog wil functioneren).

Help! Ik heb tijd tekort!

P.S. Heeft u een tip voor een leuke parttime baan voor me?

P.S. Tips gezocht voor het combineren van kinderen, man, huishouden, hobby’s en een baan?

31 augustus 2010 - Posted by | Fietsen, Ikke

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: